Ucrainean prins de polițiștii din Vama Siret cu două motociclete dezmembrate ce erau căutate de autorităţile din Italia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit, în microbuzul condus de un cetăţean ucrainean, mai multe piese ce aparțineau unor motociclete căutate de autorităţile din Italia.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 14 februarie a.c., în Punctul de Trecere a frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, în vârstă de 25 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

„Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al maşinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparţinând unor motociclete”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că unele dintre acestea proveneau de la două motociclete marca BMW, ce erau căutate de autorităţile din Italia.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele celor două motociclete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a menționat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava. (M.T.)


Intră acum și în grupul de