O șoferiță de 19 ani a intrat cu mașina într-un parapet, pe DN 17, în afara localității Stroiești


Intră acum și în grupul de

O șoferiță în vârstă de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, a intrat cu mașina într-un parapet, pe DN 17, în afara localității Stroiești, după ce a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc duminică, 25 februarie a.c., la ora 21.00, pe DN 17, în afara localității Stroiești.

 

Astfel, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, o tânără de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic de pe marginea părţii carosabile.

„În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului și distrugerea parapetului metalic”, a precizat Poliția Suceava.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în jurul orei 22.47, întrucât acuza dureri la spate, tânăra s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de