Bărbat cu cetățenie româno-ucraineană prins de polițiștii din Vama Siret la volanul unui microbuz căutat de autoritățile din Italia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, cu cetățenie româno-ucraineană, este cercetat de polițiștii de frontieră suceveni, după ce a fost prins, în Vama Siret, la volanul unui microbuz căutat de autoritățile din Italia.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, marți, 27 februarie 2018, în jurul orei 01.30, în P.T.F. Siret s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalitățile de frontieră Oleksandr S., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 47 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz Sprinter, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat microbuzul din Polonia și că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul ar face obiectul unei infracțiuni”, a precizat comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tăinuire, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 65.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor. (M.T.)


Intră acum și în grupul de