Serviciul de Permise si Inmatriculari, mult mai eficient la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Potrivit sefului Serviciului de Permise si Înmatriculari, Florin Cheptanaru, mutarea în noul sediu, care va fi situat în Iulius Mall, va determina o functionare mult mai eficienta a Serviciului de Permise si Înmatriculari, întrucât va scadea timpul în care vor fi solutionate cererile primite de la populatie. „Este o solutie extrem de buna, iar odata cu mutarea în noul spatiu vom reusi sa functionam mult mai eficient”, a declarat Cheptanaru.

Serviciul de Permise si Înmatriculari Auto Suceava va dispune de un nou sediu, ce va masura peste 600 metri patrati, si va fi dat în folosinta cel mai probabil la sfârsitul lunii octombrie a.c., odata cu deschiderea complexului comercial Iulius Mall, a precizat prefectul judetului Suceava, Alexandru Baisanu.

El a inspectat în cursul zilei de ieri locatia în care va functiona Serviciul de Permise, precizând ca acesta va dispune de trei spatii diferite în incinta mall-ului. Este vorba despre un spatiu de 260 de metri patrati unde vor fi amenajate birourile Serviciului de Permise si Înmatriculari, unul de 145 mp pentru sala în care va fi sustinut examenul de conducere si o sala de 200 de metri patrati pentru realizarea si eliberarea numerelor de înmatriculare. „Este o suprafata suficienta pentru ca activitatea acestui serviciu sa se desfasoare în cele mai bune conditii. Plus ca, în urma negocierilor cu cei din conducerea Iulius Mall, nu vom plati chirie pentru acest spatiu, ci numai cheltuielile cu utilitatile”, a declarat Alexandru Baisanu,  aratând ca în momentul de fata, Serviciul de Permise si Înmatriculari functioneaza în doua foste garaje si o magazie, cu o suprafata totala de aproape 250 de metri patrati.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai informat ca Ministerul Internelor si Administratiei Publice va aloca fondurile necesare pentru dotarea noului sediu, astfel încât acesta sa fie dat în functiune odata cu deschiderea Iulius Mall. De asemenea, Baisanu a precizat ca a solicitat MIRA suplimentarea organigramei Serviciului de Permise cu înca sase posturi, astfel încât sa se asigure necesarul de personal.


Intră acum și în grupul de