Microbuz Mercedes Sprinter dezmembrat, furat din Italia, descoperit în Vama Siret într-un alt microbuz condus de un ucrainean


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat, sâmbătă dimineața, un cetăţean ucrainean care transporta componentele unui microbuz marca Mercedes Sprinter, autovehicul ce figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan a declarat că sâmbătă dimineața în jurul orei 01:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, Hennadii P., în vârstă de 35 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat că acesta transportă, în compartimentul de marfă al autovehiculului, alături de bagajele personale, mai multe componente si piese auto.

Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că acestea aparțin unui alt microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Italia, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

În acest caz, se efectuează cercetări pentru tăinuire, iar piesele microbuzului dezmembrat au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, autovehiculul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de