Autoturism furat de sub sechestru în august anul trecut din Bistrița Năsăud, depistat la Vatra Dornei după ce șoferul a încercat să fugă de poliție


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au depistat un autoturism care a fost furat de sub sechestru anul trecut din județul Bistrița Năsăud.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 13:00, în timp ce patrula pe raza de competență, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a observat în trafic un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu carburanți situată pe strada Calea Transilvaniei, după care, a coborât de la volan și a intrat în fugă în incintă.

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Dorna Arini.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul figurează cu mențiunea ,,sechestru în cauze penale, reclamat furt din 25.08.2017, din județul Bistrița Năsăud”.

În acest caz s-a procedat la conducerea la sediul poliției a bărbatului și vehiculului acestuia, fiind sesizați polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița în vederea continuării cercetărilor și audierea conducătorului auto depistat în trafic. (N.B.)


Intră acum și în grupul de