Peste 150 de fani ai “Tapinarilor”,“La Fierarie”


Intră acum și în grupul de

Pub-ul sucevean „La Fierarie”, situat pe strada Marasesti, “la o aruncatura de ciocan, mai la deal de cofetaria Scala”, cum spun administratorii localului, a gazduit joi seara, concertul trupei de folk “Tapinarii”. Anuntat cu surle si tobe înca de acum trei saptamâni, evenimentul a reunit sub acoperisul “Fierariei” peste 150 de fani ai trupei, printre care si consilierul local Ovidiu Dontu.

Adrian Tanase si Cosmin Covei, cei doi membri ai trupei, au fost parca urmariti de ghinion. Dupa interpretarea primei piese muzicale, Adrian Tanase, a ramas fara obiectul muncii. I s-au rupt corzile chitarei, dând astfel ocazia colegului sau sa îsi etaleze talentul de actor într-un numar de stand-up comedy, apreciat de public. În cele din urma, cei doi “Tapinari”, cunoscuti si îndragiti de fani pentru mesajele misogine, deloc ascunse în piesele muzicale, au scos-o la capat, smulgând aplauze din partea publicului.

Potrivit lui Marius Pîslariu, unul dintre cei trei administratori ai pub-ului “La fierarie”, concertul organizat cu prilejul inaugurarii localului a avut succes. “Nu ne-am asteptat sa avem un public atât de numeros. Peste 150 de persoane au fost alaturi de noi la concert. Vrem sa organizam cel putin lunar câte un eveniment de acest fel”, ne-a informat Marius Pîslariu.  


Intră acum și în grupul de