CJ Suceava aproba cofinantarea pentru patru proiecte de modernizare a unor drumuri judetene


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, a declarat marti, ca în conditiile în care judetul Suceava se afla la granita de est a Uniunii Europene, va deveni un important centru de tranzit rutier si o destinatie tot mai cautata de investitori, motiv pentru care CJ Suceava trebuie sa modernizeze drumurile judetene. El a aratat ca situatia actuala a retelei de drumuri judetene este „destul de critica” si ca gradul de modernizare este doar de 53 la suta, iar 11 drumuri judetene au fost selectate de Ministerul Dezvoltarii si beneficiaza de fonduri pentru realizarea proiectarii.

Cadariu a mentionat ca CJ Suceava doreste sa promoveze, pâna în data de 16 octombrie, prin POR 2007-2013, înca patru proiecte de modernizare a unor drumuri judetene, în valoare de aproximativ 34 de milioane de euro, printre care Câmpulung Moldovenesc-Stulpicani, dar si drumul Poiana Micului-Sucevita, ce va permite o legatura directa între manastirea Sucevita si Manastirea Humorului.

CJ Suceava urmeaza sa suporte partea de cofinantare de 2 la suta  din valoarea totala eligibila a proiectelor depuse, precum si finantarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectelor.


Intră acum și în grupul de