„Grad de incredere ridicat” pentru Universitatea „Stefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Universitatea suceveana a devenit institutie academica, având un grad ridicat de încredere, în urma evaluarii institutionale realizata în cursul lunii iulie de o comisie a ARACIS.
    
Rectorul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, prof.univ.dr. ing. Adrian Graur, a declarat ca în sedinta de consiliu  ARACIS s-a decis acordarea calificativului de universitate cu “grad ridicat de încredere”. Adrian Graur a spus ca doar câteva universitati din România au un asemenea statut, iar acordarea acestui calificativ universitatii sucevene ofera noi oportunitati, dar si eforturi mai mari din partea personalului institutiei pentru realizarea unor indicatori de calitate mai ridicati.

“Statutul obtinut prin certificarea ARACIS deschide oportunitati, dar impune din partea noastra, a tuturor, o munca tot mai sustinuta pentru a transforma Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava în una de interes regional”, a precizat  rectorul Graur.

La universitatea suceveana, deschiderile festive vor avea loc pe facultati, începând cu ora 10. Tot la ora 10,  în amfiteatrul Dimitrie Leonida se va desfasura masa rotunda cu tema „Perspectivele dezvoltarii învatamântului superior sucevean” , la care sunt invitati sa participe membrii Biroului Senatului Universitatii si oficialitati locale si judetene.
 


Intră acum și în grupul de