Pilda lui Orest Onofrei, dublata de exemplul lui Ioan Balan

Cele mai asteptate discursuri, si cele mai aplaudate de la concertul de muzica populara oferit gratis de PD-L Suceava, pe 1 octombrie, persoanelor de vârsta a treia din Suceava, au fost cele ale lui Orest Onofrei si Ioan Balan.

Fostul prefect, actualmente candidat la functia de senator pe colegiul Suceava, a fost extrem de succint si a vorbit „în pilde”, folosind o istorioara prin care a dat de înteles ca respectul pentru cei în vârsta se învata înca de la vârste fragede si ca odata capatat nu mai poate fi anulat. Onofrei a spus ca pentru el, parintii parintilor sai au fost foarte importanti, parintii sai sunt importanti, iar copiii lui considera ca el, ca tata, trebuie respectat pentru ce a facut pâna acum. Din acest motiv le-a multumit celor prezenti pentru ce au facut pâna acum si a facut-o astfel: „Sarut-mâna MAMA, sarut-mâna TATA!”, adresându-se catre întreaga audienta.   ­

­

   La rândul sau, Ioan Balan, candidat pentru Camera Deputatilor, a spus ca nu poate vorbi în fata celor prezenti, dupa ce întreaga simpatie a fost captata de Orest Onofrei, fara ca vorbele sale sa nu para lipsite de sensibilitate. Din acest motiv, a pus c­hezasie pentru ceea ce crede el despre persoanele de vârsta a tr­eia… cuvântul bunicii sale, af­lata în sala la acest concert, prezenta care a avut parte de minute în sir de aplauze. „Colegii mei de partid stiu ce pot si de aia m-au lasat sa candidez pentru Camera Deputatilor. Si cu siguranta, daca ma veti vota, veti fi mândri sa va reprezint în Parlament”, a spus în final Ioan Balan.
 
 

loading...