Pilda lui Orest Onofrei, dublata de exemplul lui Ioan Balan


Intră acum și în grupul de

Cele mai asteptate discursuri, si cele mai aplaudate de la concertul de muzica populara oferit gratis de PD-L Suceava, pe 1 octombrie, persoanelor de vârsta a treia din Suceava, au fost cele ale lui Orest Onofrei si Ioan Balan.

Fostul prefect, actualmente candidat la functia de senator pe colegiul Suceava, a fost extrem de succint si a vorbit „în pilde”, folosind o istorioara prin care a dat de înteles ca respectul pentru cei în vârsta se învata înca de la vârste fragede si ca odata capatat nu mai poate fi anulat. Onofrei a spus ca pentru el, parintii parintilor sai au fost foarte importanti, parintii sai sunt importanti, iar copiii lui considera ca el, ca tata, trebuie respectat pentru ce a facut pâna acum. Din acest motiv le-a multumit celor prezenti pentru ce au facut pâna acum si a facut-o astfel: „Sarut-mâna MAMA, sarut-mâna TATA!”, adresându-se catre întreaga audienta.   ­

­

   La rândul sau, Ioan Balan, candidat pentru Camera Deputatilor, a spus ca nu poate vorbi în fata celor prezenti, dupa ce întreaga simpatie a fost captata de Orest Onofrei, fara ca vorbele sale sa nu para lipsite de sensibilitate. Din acest motiv, a pus c­hezasie pentru ceea ce crede el despre persoanele de vârsta a tr­eia… cuvântul bunicii sale, af­lata în sala la acest concert, prezenta care a avut parte de minute în sir de aplauze. „Colegii mei de partid stiu ce pot si de aia m-au lasat sa candidez pentru Camera Deputatilor. Si cu siguranta, daca ma veti vota, veti fi mândri sa va reprezint în Parlament”, a spus în final Ioan Balan.
 
 


Intră acum și în grupul de