Cinci hoti prinsi in flagrant


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au fost prinsi în flagrant în timp ce carau mai multe bagaje, în care ulterior politistii au descoperit articole de îmbracaminte furate. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, joi, la ora 01.40, pe raza mun. Suceava au fost surprinsi cinci tineri, care traversau în fuga strada si aveau asupra lor mai multe bagaje voluminoase, iar la vederea echipajului de politie au încercat sa fuga dupa blocuri.

Trecându-se la urmarirea si legitimarea acestora, au fost identificati numitii P.Viorel de 16 ani din comuna Berezeni, judetul Vaslui, N.Bogdan de 23 ani din orasul Navodari jud. Constanta, C.Stefan de 17 ani din mun. Constanta, S.Viktor de 17 ani din comuna Bîrsatesti, jud. Bacau si C.Ion de 16 ani din aceeasi comuna.

Cu ocazia controlului bagajelor, asupra acestora au fost gasite 7 perechi de pantofi sport, 2 seturi de pat pilota, 2 treninguri, 1 geaca, 8 perechi chiloti barbatesti, 14 perechi sosete barbatesti.

De asemenea în bagaj au fost gasite o ranga din fier tip levier si un ciocan de fier. Cei în cauza au recunoscut ca bunurile respective au fost sustrase dintr-o S.C. din Suceava, de pe strada Calea Unirii. Prejudiciul cauzat este de circa 800 lei, iar cei în cauza sunt cercetati pentru comiterea infractiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de