Incendiu de la o lumanare, intr-o gospodarie din Balinesti


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit marti dimineata, la o gospodarie din comuna Gramesti, din cauza unei lumânari uitata aprinsa de proprietari. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, marti dimineata, în jurul orei 04:30, Garda de Interventie Siret împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Gramesti au intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ion D., din satul Balinesti, comuna Gramesti.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardeau planseul adapostului de animale si circa 1 tona furaje, existând pericolul ca flacarile sa se extinda la întreaga constructie si casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.20.
Din pacate, în urma incendiului, batrânii proprietari au pierdut o vaca, care a murit intoxicata cu fum, din primele estimari, pagubele fiind evaluate la 4.500 lei.

Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbucnit din cauza unei lumânari uitata aprinsa în adapostul de animale.

Prin interventia prompta a pompierilor s-a reusit salvarea proprietarilor. De asemenea, militarii au oprit flacarile sa se extinda, salvând locuinta si o anexa, în valoare de aproximativ 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de