Dumitru Mihalescul doreste sa refaca relatia statului cu mediul de afaceri


Intră acum și în grupul de

Managerul cunoscutei firme radautene Marelvi Impex SRL, Dumitru Mihalescul, si-a prezentat în fata presei motivul pentru care doreste sa devina parlamentar al României. El a declarat ca are în vedere, în mod deosebit, sa restabilieasca alte punti de comunicare între mediul de afaceri, din care el provine, si institutiile statului.

Mihalescul si-a exprimat nemultumirea ca în mai multe perioade din activitatea sa mangeriala, din 2001 si pâna acum, a întâmpinat o serie întreaga de dificultati în relatia cu statul, din motive ce tin exclusiv de modul în care autoritatile înteleg sa trateze agentii economici. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 50 milioane de euro, Dumitru Mihalescul considera ca exista premise ca relatia dintre oamenii de afaceri si statul român sa se îmbunatateasca în mod considerabil, astfel încât ambele parti sa aiba de câstigat.

„Vreau sa candidez si sa devin deputat pentru ca se mai pot face foarte multe pentru mediul de afaceri din România. Trebuie ca relatia dintre mediul de afaceri si stat sa devina una prietenoasa. Daca nu cream acest climat prietenos, nu vom reusi sa îmbunatatim considerabil nivelul de trai”, a explicat managerul sucevean.

Din punctul sau de vedere, taxele si impozitele ce trebuie platite acum de cei ce doresc sa-si deschida propria afacere sunt atât de mari, încât descurajeaza din start orice buna intentie. Mihalescul a mai adaugat ca întreaga sa campanie va fi axata în principal pe atragerea de sustinatori ai ideilor precizate mai sus si va avea ca atu puterea de a atrage oamenii de partea sa si convingerea ca face ceea ce trebuie.  
­


Intră acum și în grupul de