Rotary incurajeaza valoarea


Intră acum și în grupul de

Clubul “Rotary” Suceava Bucovina continua seria actiunilor de încurajare si sustinere a tinerelor valori sucevene.

Cristian Ruscior este un alt tânar talentat care beneficiaza de ajutorul acestei organizatii umanitare. În vârsta de 16 ani, adolescentul este, începând din anul 2004, elev al Universitatii de muzica din Viena, în clasa prof. Marina Sorokova. Presedintele Clubului „Rotary” Suceava Bucovina, Dan Cusnir, a declarat ca la vârsta de 6 ani, baiatul a început sa studieze vioara la Liceul de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava. 

Cusnir a aratat ca printre nenumaratele premii si diplome câstigate de Cristian Ruscior se numara: Premiul 1 la concursul George Enescu – mai 2006, Premiul 1 la festivalul „Vacante Simfonice” la Moscova – noiembrie 2006, Trofeul „Lira de aur” 2007 , Premiul 1 cu calificativul excelent la Insbruck si Viena la concursul „Prima la Musica” (echivalentul olimpiadei de muzica din tara noastra) – 2008.

 De când este elev al Universitatii de muzica din Viena, tânarul beneficiaza anual de la Rotary Suceava de un cec în valoare de 500 de Euro, iar pentru anul scolar 2008/2009, a primit un cec de 1.000 de Euro.


Intră acum și în grupul de