Angela Zarojanu este noul subprefect al judetului


Intră acum și în grupul de

Postul de subprefect al judetului Suceava ramas vacant prin demisia lui Orest Onofrei a fost ocupat miercuri de Angela Zarojanu. Guvernul a decis numirea doamnei Zarojanu destul de târziu, postul fiind vacant de câteva saptamâni. Din anul 2004 si pâna în iunie 2008, Angela Zarojanu a fost viceprimar PNL de Suceava, înainte de a fi numita subprefect, ocupând functia de consilier superior în cadrul APIA (Agentia de Plati în Agricultura) Suceava.

Angela Zarojanu a absolvit, în anul 1981, Facultatea Electrotehnica, Sectia Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi”, Iasi, iar în anul 2002 Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare”, Suceava. Ea a ocupat, pe rând, mai multe functii de conducere în PNL Suceava, cea mai recenta fiind de presedinte al organizatiei municipale Suceava. Zarojanu a candidat în iunie 2008 la functia de primar al Sucevei. „Ma simt onorata si responsabilizata în acelasi timp, în cel mai înalt grad.

Sunt constienta ca va urma o perioada grea, dar având în vedere pregatirea mea pe linie administrativa si experienta acumulata de-a lungul anilor, consider ca voi putea reprezenta cu deminitate functia”, a declarat Angela Zarojanu dupa aflarea vestii numirii sale. Ea va face echipa cu celalalt subprefect, Dumitru Pasniciuc.  


Intră acum și în grupul de