Primarul Ion Lungu s-a ținut de cuvânt și a ieșit și în acest an cu mătura la curățenia orașului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a ținut de cuvânt, iar luni a ieșit cu mătura în cadrul acțiunii „Toți pentru curățenia orașului”.

Primarul a participat, luni, la campania de curățenie „Toți pentru curățenia orașului” în cartierul Obcini, pe străzile Corneliu Coposu, Victoriei şi Stațiunii.

El a anunțat că marți va participa la campania de curățenie şi plantat pomi pe strada Alexandru cel Bun.

„Fac apel la Asociațiile de Proprietari să participe la campania de curățenie”, a spus Ion Lungu.

Primarul a promis că va participa și la curățenia de pe strada Alexandru cel Bun după ce a fost provocat pe Facebook.

„Voi merge să mătur strada Alexandru cel Bun. (…) Cizmele le mai am, cu măturoiul stau bine, nu e niciun fel de problemă”, a spus Ion Lungu.

Campania „Toți pentru curățenia orașului” a fost declanșată în 12 martie, dar a fost suspendată după ninsorile abundente care au căzut ulterior.

În aceste condiții acțiunea de curățenie a fost decalată cu o săptămână, iar după ce au fost curățate artere principale, în prezent se desfășoară pe cartiere, dar în același timp în zona unităților de cult și unităților școlare din municipiu.

„În prima zi de cum s-a topit zăpada, am început să facem curățenie. Eu cer sucevenilor să aibă puțină răbdare că și în acest an vom face curățenie cum am făcut în toți anii”, a declarat  primarul Ion Lungu

(T.B.)


Intră acum și în grupul de