O tânără de 16 ani din Dolhasca a ajuns de la discotecă la Spitalul Județean Suceava după ce un bărbat a lovit-o și ar fi încercat să o violeze


Intră acum și în grupul de

O tânără de 16 ani din orașul Dolhasca a fost internată duminică seara în Spitalul Județean Suceava cu traumatism cranio-facial prin agresiune, contuzie vertex, hematom facial frontal parietal bilateral occipital după ce ar fi fost victima unei tentative de viol, iar bărbatul suspect ar fi lovit-o.

 

Potrivit Poliției Suceava, tânăra a plecat sâmbătă seara de acasă, iar duminică dimineața, tatăl acesteia a anunțat polițiștii că fata nu s-a întors acasă, iar ulterior la ora 14:30 a anunțat că fata a revenit la domiciliu, dar are urme de violență.

Fiind audiată de polițiști, fata a spus că a fost la discoteca din Dolhasca împreună cu un văr unde a stat până la ora 0:30 după care a plecat cu un cunoscut cu mașina în municipiul Fălticeni unde tânărul ar fi intrat într-un club, iar ea a rămas în mașină.

Spre dimineață tânărul a revenit la autoturism însoțit de doi bărbați de 40 de ani, din orașul Dolhasca și s-au întors cu toții în localitatea Dolhasca,  în apropierea locuinței tânărului care i-a spus că o va duce în scurt timp acasă și a intrat în locuința sa.

Unul dintre cei doi bărbați a plecat spre casa sa, iar fata a rămas în compania celuilalt bărbat pe care l-a însoțit la domiciliul acestuia din apropiere cu scopul de a-l aștepta acolo pe tânărul care urma să o ducă acasă.

Ajunși într-o cameră a locuinței bărbatului, acesta i-a cerut fetei să întrețină raporturi sexuale, dar ea a refuzat, situație în care acesta a lovit-o cu palma în zona feței, fără să reușească să întrețină cu ea raporturi sexuale.

Fata, care consumase băuturi alcoolice a adormit, iar în jurul orei 14.00 a fost dusă acasă cu o mașină.

În acest caz s-a dispus examinarea fizică a minorei de specialiști ai SML Suceava, urmând ca datele de anchetă să fie coroborate cu concluziile medico legale și a fost deschis un dosar pentru tentativă de viol, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de