Handbal, Liga Nationala : Confruntare intre doua echipe in foame de puncte


Intră acum și în grupul de

handbalisti Poli Izometal Timisoara – CS Universitatea Suceava, vineri, ora 15

Dupa remiza rusinoasa din etapa a VI-a a Ligii Nationale, 29-29 cu CS H&V Pitesti pe teren propriu, handbalistii de la CS Universitatea Suceava vor întâlni astazi, în runda a VII-a, pe ocupanta locului 10 în clasament, Poli Izometal Timisoara. Aflati cu trei pozitii mai sus decât adversarii, sucevenii îsi doresc un succes care ar putea readuce gruparea universitara pe un loc de cupa europeana.

Antrenorul Petru Ghervan nu va putea conta nici în acest joc pe jucatorii Adrian Chirut si Razvan Gavriloaia, însa tehnicianul sucevean crede ca echipa sa poate câstiga si fara a i avea pe cei doi în teren.

Timisorenii au izbutit prima victorie în etapa trecuta, la Tg. Jiu, au un moral excelent si asteapta sa obtina si primul succes pe teren propriu din actualul sezon. În tabara banatenilor, singura indisponibilitate certa este aceea a interului Besutiu, aflat în perioada de recuperare dupa o operatie la meniscul genunchiului stâng.  „Cu toate greutatile financiare din aceasta perioada, atmosfera în lotul echipei este calma. Prin victoria de la Târgu Jiu, jucatorii au demonstrat în primul rând caracter si responsabilitate. Cu echipa din Suceava, baietii nostri vor trebui sa confirme trendul ascendent în care se afla. Asteptam publicul timisorean sa fie alaturi de Politehnica Timisoara în aceste momente dificile”, a declarat presedintele Viorel Aurel Serban.

Traditia meciurilor directe dintre echipele din Timisoara si Suceava este net favorabila echipei banatene, desi în campionatul trecut “studentii” suceveni au reusit sa se impuna în ambele jocuri. Pâna în editia trecuta, alb-violetii nu pierdusera deloc în fata sucevenilor. Arbitrii întâlnirii vor fi craiovenii Barcan si Ciurea.

Miercuri a avut loc si ultimul joc din etapa precedenta, la Bacau, unde Stiinta Municipal s-a impus în fata campioanei en titre Steaua MFA Bucuresti, scor 32-28. Tot miercuri, s-a disputat si prima partida din etapa a VII-a, HCM Constanta învingând “lanterna rosie” CSM D&C Oradea, scor 38-16.




Programul complet al etapei a VII-a

Miercuri, 8 octombrie

HCM Constanta – CSM D&C Oradea 38 – 16

Vineri, 10 octombrie

Ora 15 Poli Izometal Timisoara – CS Universitatea Suceava

Sâmbata, 11 octombrie

Ora 11 CSM Medgidia – Stiinta Bacau

Ora 11 U Transilvania Cluj – UCM Resita

Ora 17 CS H&V Pitesti – Minaur Baia Mare

Ora 18 HC Odorhei – Dinamo Baumit Bucuresti

Miercuri, 15 octombrie

Ora 17 Steaua MFA Bucuresti – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu



Clasament

clasament Handbal


Intră acum și în grupul de