Mașinile electrice cumpărate de Primărie printr-un proiect cu finanțare elvețiană au ajuns la Suceava. Tot cu fonduri elvețiene urmează să fie cumpărate și cinci microbuze electrice


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că autoturismele electrice Peogeot achiziționate de municipalitate printr-un proiect cu finanțare elvețiană, au fost aduse la Suceava și că săptămâna viitoare va face prezentarea acestora și va anunța cine le va folosi.

El a mai spus că a fost încărcat în sistemul de achiziții publice și anunțul privind achiziționarea unui număr de cinci microbuze electrice care vor fi achiziționate tot cu fonduri elvețiene din economiile de 900.000 de franci elvețieni făcute la proiectele derulate.

Primăria a achiziționat un număr de 11 autoturisme Peugeot iON la prețul de 92.655 lei/buc fără TVA și două furgonete Peugeot Partner la prețul de 157.656 lei/buc fără TVA.

Primarul anunța în luna noiembrie că în ceea ce privește repartizarea mașinilor electrice, acestea vor fi folosite de primar și de șefii de direcții.

„În primul rând, eu ca primar, voi purta o mașină electrică pentru că avem mașina veche care are vreo 20 de ani de pe vremea primarului Ionescu”, a spus atunci Ion Lungu.

 

Celelalte mașini electrice vor fi folosite de Teatrul Municipal, Serviciul de executare silită a Direcției Economice, Direcția de Urbanism și Inspecție în Construcții, Direcția Tehnică, Direcția de Salubritate, Direcția Piețelor,Direcția de Asistență Socială, Serviciul Juridic,  Serviciul Integrare Europeană și Poliția Locală.

Cele două furgonete vor fi repartizate Direcției Domeniului Public și Direcției de Asistență Socială.(T.B.)


Intră acum și în grupul de