Fotbal, Liga a II-a : Pana, impresionat de FC Botosani


Intră acum și în grupul de

Dupa ce la finalul meciului din Cupa României, contra rivalilor de la FC Botosani, a precizat ca echipa din judetul vecin este una dintre cele mai puternice din Seria I a Ligii a II-a, Marian Pana a ramas de aceeasi parere si dupa ce a fost prezent la meciul botosanenilor cu Gloria Buzau, partida contând pentru “16-imile” Cupei. Pe lânga faptul ca a simtit un regret pentru ca echipa sa a fost descalificata din aceasta competitie, Marian Pana a ramas impresionat de atmosfera si conditiile de la FC Botosani.

“Noi, daca eram în formula completa îi bateam pe cei de la Gloria Buzau în cele 90 de minute regulamentare. Nu am fi avut nevoie de prelungiri. Cei de la Botosani nu au fructificat omul în plus pe care l-au avut pe teren. La niciuna dintre cele doua echipe nu a functionat linia de mijloc. La finalul meciului, când i-am vazut pe jucatorii si pe spectatorii gazda cum se bucura am fost trist pentru noi ar fi trebuit sa jucam. Ramân la parerea ca FC Botosani are o echipa mai buna decât CSM Ploisti. Au o echipa tânara care joaca pe stilul fotbalistilor care o alcatuiesc. Se vede ca la Botosani s-au facut investitii serioase. Se simte o atmosfera de Liga I”, a spus cu regret Marian Pana.

Întrebat daca ar fi tentat sa antreneze la gruparea vecina, Pana a replicat scurt ca “nu se stie niciodata ce poate rezerva viitorul”.
 
 


Intră acum și în grupul de