Alegeri parlamentare 2008 : Nichitean cere sancțiuni pecuniare pentru primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

    Liberalii suceveni au acuzat vineri PD-L că practică vandalizarea afișelor și a bannerelor candidaților PNL din comunele ce fac parte din colegiul Suceava Est, care include și cartierul Burdujeni al Sucevei.

Brândușel Vasile Nichitean, candidatul liberalilor în acest colegiu l-a acuzat pe primarul Sucevei, Ion Lungu, că este cel care organizează echipele de „vandali” și a cerut public diminuarea salariului șefului executivului local sucevean cu 60 % pe perioada campaniei electorale.

Același cuantum l-a cerut și celor doi viceprimari PD-L, aceștia fiind acuzați că nu fac altceva decât să ajute echipa PD-L în campania electorală, deși sunt plătiți să facă administrație în folosul oamenilor care i-au ales.

„Mașinile PD-L trec din localitate în localitate și rup toate afișele de la celelalte partide pe care le întâlnesc în cale, cu preponderență cele ale PNL. Așa îi învață oare la partid?”, s-a întrebat retoric Nichitean. Din punctul său de vedere cele ce se petrec pot fi catalogate fără nici o reținere ca ilegale și tratate ca atare de autoritățile locale și județene care au menirea de a păzi buna desfășurare a alegerilor și a campaniei electorale.

 


Intră acum și în grupul de