Alegeri parlamentare 2008 : Suceava 2 merge pe mâna lui Theodor Stolojan


Intră acum și în grupul de

 Democrat-liberalii suceveni susțin că singura soluție pentru scoaterea României din criza economică ce s-a instaurat este un guvern PD-L condus de Theodor Stolojan. Candidatul pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Suceava ( care include și cartierul Burdujeni al Sucevei), Ioan Bălan a declarat presei că omul care poate stopa criza și face ca lucrurile să revină la normalitate este Theodor Stolojan. El a spus că Stolojan poate fi numit „doctorul crizei economice” pentru că el și viitorul guvern portocaliu, are soluții și nu va ezita nici o secundă să „chiureteze” actualul sistem de cheltuire a banului public implementat în ultimii doi ani de actualul guvern.

„Diferența între soluția portocalie și cea roșie, și aici este vorba despre propunerea celor de la PSD, este că Theodor Stolojan vine cu soluții viabile de susținere a economiei. Soluția roșie, marca Mircea Geoană, vine iar cu scutiri de impozite și cu iertarea marilor datornici la bugetul de stat, făcându-i în acest fel pe oamenii de rând să devină de fapt contribuabili la marii evazioniști”, a ținut să precizeze Ioan Bălan.

Candidatul PD-L pe Colegiul Suceava 2 a remarcat în timpul întâlnirilor pe care le-a avut cu electoratul din colegiul său că Stolojan și măsurile pe care acesta dorește să le implementeze sunt privite cu bucurie de oameni și a mai spus că „personal constat că Stolojan se bucură de o mare susținere în colegiul meu”. Ioan Bălan a precizat că prin votul pe care electoratul îl va da candidaților PD-L pe 30 noiembrie, îl vor gira pe Theodor Stolojan în funcția de prim-ministru.
 


Intră acum și în grupul de