Fotbal : Porumboiu merge până la Lausanne cu cazul Julio Cesar


Intră acum și în grupul de

Finanțatorul Clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat după decizia Comisiei de Disciplină în cazul Julio Cesar, că va depune un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) împotriva acestei hotărâri. “Era previzibilă decizia luată de Comisia de Apel. Intra în calculele noastre și nu ne-am făcut nicio iluzie că vom câștiga. Dar va fi o surpriză neplăcută pentru ei și plăcută pentru noi atunci când vom câștiga la Lausanne, la TAS. Va fi o palmă pentru profesioniștii de la Comisia de Disciplină și de la Comisia Apel, pe care o merită”, a precizat fostul arbitru.
Comisia de Apel a respins, joi, memoriul clubului FC Vaslui și a menținut hotărârea mai veche a Comisiei de Disciplină, potrivit căreia jucătorul brazilian al lui Dinamo, Julio Cesar, a avut drept de joc la partida dintre cele două formații, din etapa a VII-a.
Comisia de Disciplină a FRF a anulat, la data de 10 septembrie, cartonașul roșu acordat dinamovistului Julio Cesar la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a VI-a a Ligii I. Brazilianul a jucat apoi în meciul cu FC Vaslui, câștigat de alb-roșii cu scorul de 2-1, iar gruparea patronată de Adrian Porumboiu a contestat dreptul de joc al dinamovistului la Comisia de Disciplină.
 


Intră acum și în grupul de