Spitalul Județean Suceava va angaja asistenți medicali, infirmiere și îngrijitoare pentru mai multe secții din unitatea spitalicească


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, că mai multe posturi vacante de asistent medical, infirmieră şi îngrijitoare vor fi scoase la concursul care va fi organizat în cursul lunii august.

Rîmbu a spus că SJU Suceava scoate la concurs 12 posturi de asistent medical, 6 posturi de infirmiere şi 3 posturi de îngrijitoare pentru Secţiile Medicină Internă, Cardiologie, Urologie, Oncologie, Neurologie, Chirurgie Vasculară, Boli Infecţioase , Blocul Operator, Staţia de Sterilizare, Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, precum şi pentru Laboratorul BK.

El a explicat că posturile scoase la concurs vor acoperi deficitul de personal din secţiile amintite adăugând că în urma dotării spitalului cu aparatul RMN 1,5 Tesla de către Ministerul Sănătăţii şi a punerii acestuia în funcţiune e nevoie de încă două asistente medicale care să aibă experienţă în domeniul radiologiei şi explorării imagistice.

Rîmbu a mai spus că la Staţia de Sterilizare pusă în funcţiune recent personalul care lucrează aici va fi suplimentat cu trei asistenţi medicali.

Managerul SJU Suceava a precizat că pentru scoaterea la concurs a acestor posturi vacante s-a solicitat aprobarea Consiliului Judeţean Suceava, iar concursul ar urma să fie organizat în cursul lunii august 2018.

Reamintim că SJU Suceava organizează  concurs pentru ocuparea a 22 de posturi de medic specialist şi medic primar pentru diferite specialităţi medicale, desfăşurarea concursurilor fiind prevăzută pentru perioada iulie –septembrie.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de