Spitalul Județean Suceava va angaja asistenți medicali, infirmiere și îngrijitoare pentru mai multe secții din unitatea spitalicească

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, că mai multe posturi vacante de asistent medical, infirmieră şi îngrijitoare vor fi scoase la concursul care va fi organizat în cursul lunii august.

Rîmbu a spus că SJU Suceava scoate la concurs 12 posturi de asistent medical, 6 posturi de infirmiere şi 3 posturi de îngrijitoare pentru Secţiile Medicină Internă, Cardiologie, Urologie, Oncologie, Neurologie, Chirurgie Vasculară, Boli Infecţioase , Blocul Operator, Staţia de Sterilizare, Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, precum şi pentru Laboratorul BK.

El a explicat că posturile scoase la concurs vor acoperi deficitul de personal din secţiile amintite adăugând că în urma dotării spitalului cu aparatul RMN 1,5 Tesla de către Ministerul Sănătăţii şi a punerii acestuia în funcţiune e nevoie de încă două asistente medicale care să aibă experienţă în domeniul radiologiei şi explorării imagistice.

Rîmbu a mai spus că la Staţia de Sterilizare pusă în funcţiune recent personalul care lucrează aici va fi suplimentat cu trei asistenţi medicali.

Managerul SJU Suceava a precizat că pentru scoaterea la concurs a acestor posturi vacante s-a solicitat aprobarea Consiliului Judeţean Suceava, iar concursul ar urma să fie organizat în cursul lunii august 2018.

Reamintim că SJU Suceava organizează  concurs pentru ocuparea a 22 de posturi de medic specialist şi medic primar pentru diferite specialităţi medicale, desfăşurarea concursurilor fiind prevăzută pentru perioada iulie –septembrie.

(L.B.)

loading...