Alegeri parlamentare 2008 : Cadariu prezintă viziunea PD-L pentru traversarea crizei economice


Intră acum și în grupul de

    Vicepreședintele organizației județene Suceava a PD-L, Daniel Cadariu, a atras atenția asupra faptului că pentru traversarea situației de criză economică mondială în România, și în județul Suceava cu predilecție, vor trebui implementate o serie de măsuri în vederea creării de noi locuri de muncă. Cadariu susține că investitorii, pentru a considera județul Suceava atractiv, vor trebui să vadă că aici se lucrează la refacerea infrastructurii rutiere în principal, iar la nivel național că România beneficiază de un sistem fiscal „stabil și stimulativ în același timp”. 

„Din acest motiv, viitorul guvern PD-L va păstra impozitul pe venitul global la cota de 16 %, va susține neimpozitarea profitului obținut și reinvestit și eliminarea a cel puțin 100 de taxe din cele aproximativ 400 care trebuie plătite la ora actuală”, a specificat Cadariu. 

Viceliderul PD-L Suceava, care deține și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, susține că viitoarea guvernare democrat-liberală are în vedere și construirea a peste 800 de kilometri de autostradă, a peste 1000 de kilometri de drumuri express și va reabilita cel puțin 10.000 de kilometri de drumuri județene.


Intră acum și în grupul de