Alegeri parlamentare 2008 : Spitalul din Fălticeni, prioritatea nr.1 pentru Andreica


Intră acum și în grupul de

    Candidatul PD-L la Camera Deputaților în colegiul 4 Fălticeni și-a prezentat prioritățile următorului mandat de deputat. Fiind singurul parlamentar de Suceava care a reușit de 18 ani încoace să facă ceva pentru construcția Spitalului Municipal Fălticeni, automat continuarea finanțării și începerea construcției reprezintă prioritatea nr.1. În acest moment, datorită demersurilor făcute de Andreica în calitate de deputat, există sumele necesare construcției spitalului din Fălticeni, care va avea 430 paturi.

  Sunt cunoscute eforturile făcute de deputatul PD-L de Suceava și presiunile acestuia la ministrul sănătății, pentru a se deschide finanțarea spitalului. Din păcate pentru cei din Fălticeni și zona Fălticeni, prim- ministrul Călin Popescu Tăriceanu nu a vrut să dea avizul pentru desfășurarea licitației de construcție și începerea lucrărilor.  Potrivit lui Andreica, motivul pentru care guvernul PSD-PNL nu a vrut să dea avizul, deși există finanțarea prin Legea bugetului de stat, este acela că a folosit banii pentru spital în scopul ”pomenelor electorale”.  

„Ar trebui să știe cei din Fălticeni, că banii pentru spital au fost blocați de cei din PSD și PNL pentru a-i folosi în scopuri electorale, dar cei din Fălticeni au văzut acest lucru și îi vor întreba de sănatate la întâlnirile electorale. Șansa de a se finaliza construcția spitalului din Fălticeni, este de a avea un guvern PD-L cu prim-ministrul Stolojan și pe Romică Andreica deputat de Fălticeni”, a declarat candidatul PD-L.  

Printre prioritățile lui Andreica în viitorul mandat de deputat se numără și crearea de locuri de muncă, atragerea de investitori, introducerea Fălticeniului în circuitul turistic prin valorificarea potențialului cultural, și refacerea infrastructurii din zona Fălticeni.

     
 


Intră acum și în grupul de