Grupa C : Boloni și Standard Liege joacă în primavara Cupei UEFA


Intră acum și în grupul de

Standard Liege și-a asigurat calificarea în fazele superioare al Cupei UEFA, după ce a învins categoric, scor 3-0, formația italiană Sampdoria. Belgienii lui Loți Boloni au reușit trei victorii în tot atâtea partide în grupa C, administrând o primă înfrângere formației din Serie A, a cărei calificare este acum în dubiu.
Igor de Camargo a deschis scorul în minutul 23 și Oguchi Onyewu a dublat avantajul 12 minute mai târziu. Milan Jovanovic a înscris apoi cu două minute înainte de pauză golul ce avea să stabilească scorul final.
La Sevilla, formația andaluză a trecut și ea tot cu 3-0 de Partizan Belgrad și a urcat pe locul doi în clasamentul grupei C, în timp ce sârbii au fost eliminați cu 0 puncte după patru etape. Scorul a fost deschis în minutul 32 de Luis Fabiano, din penalti, după ce Jesus Navas a fost faultat de Ivan Stevanovic. Dirnei Renato a dus scorul la 2-0 în primul minut al reprizei secunde, înainte ca Fabiano să reușească “dubla” în minutul 73.
Trei echipe se bat acum pentru ultimele două locuri care duc în primăvara europeană, Sevilla având cu două puncte în plus față de Sampdoria și Stuttgart, care au câte patru puncte fiecare. Sampdoria primește vizita celor de la Sevilla, care au nevoie doar de un egal, în timp ce Stuttgart joacă pe teren propriu cu Standard Liege, pe 18 decembrie, și speră să profite de relaxarea oaspeților deja calificați.
 
Clasament
1        Standard Liege         9p
2        Sevilla                       6p
3        Stuttgart                   4p
4        Sampdoria                4p
5        Partizan                    0p
 


Intră acum și în grupul de