Bioenergy a oprit de sâmbătă funcționarea centralei termice, cu două zile mai repede decât era prevăzut pentru lucrările de revizie. Thermonet își cere scuze sucevenilor pentru disconfortul creat


Intră acum și în grupul de

Distribuitorul de energie termică din municipiul Suceava, Thermonet, a anunțat, duminică, printr-un comunicat de presă, că din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, furnizarea apei calde menajere în sistem centralizat a fost sistată de sâmbătă întrucât Bioenergy a oprit funcționarea centralei termice.

Potrivit programului de revizie, sistarea furnizării apei calde menajere în sistem centralizat era programată pentru luni, 3 septembrie.

„În urma  unor probleme tehnice neprevazute, SC Bioenergy SA, producătorul agentului termic în municipiul  Suceava,  a oprit funcționarea centralei începând cu data de 1 septembrie 2018, fapt ce a condus la sistarea furnizării apei calde cu două zile mai repede decât data anunțată pentru efectuarea lucrărilor de revizii, mentenanță și reparații anuale”, se arată în comunicatul Thermonet.

Firma de distribuție a agentului termic își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că rețeaua de transport va fi pregătită să preia agentul termic al producătorului.

„Ne cerem scuze sucevenilor pentru disconfortul creat și vă asigurăm că salariații Thermonet vor  acționa  cu responsabilitate maximă pentru ca rețeaua de transport, distribuție și furnizare să fie pregatită pentru a prelua agentul termic de la producătorul Bioenergy”, se mai arată în comunicat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de