Accidentul de duminică dimineața cu trei morți din municipiul Suceava a fost provocat de un tânăr din Șcheia fără permis


Intră acum și în grupul de

Accidentul de duminică dimineața în urma căruia trei persoane au murit a fost provocat de un tânăr din Șcheia care nu avea permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la ora 01:20, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe strada Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre comuna Ipotești spre central municipiului Suceava, un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de la iluminatul public, pe care l-a dislocat, după care, a ricoșat într-un copac și s-a răsturnat.

În urma impactului, conducătorul auto și cei doi pasageri din autoturism, doi bărbați de 31 și 33 de ani, ambii din comuna Șcheia, au decedat.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de