Hoți de mașini, prinși de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmerie a observat, joi, în jurul orei 01:30 pe strada Zorilor din municipiul Suceava, doi tineri care se deplasau grăbiți, unul dintre aceștia având ascuns sub haină un obiect voluminos, iar în momentul în care i-au văzut pe jandarmi au încercat să fugă, însă au fost prinși în scurt timp. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, jandarmii au constatat că tinerii în cauză sunt N. George, în vârstă de 18 ani, din comuna suceveană Ilișești, și S. A., în vârstă de 17 ani, din comuna suceveană  Bălăceana asupra acestora fiind găsite un radiocasetofon auto și trei legături de chei pentru yale auto.

Jandarmii au trecut la verificări și au constatat că, în urmă cu puțin timp, cei doi au „pus ochii” pe un autoturism marca Dacia 1310 parcat pe Calea Obcinelor din municipiu, cu scopul de sustrage bunuri din acesta. În timp ce N. George asigura zona, S.A., folosindu-se de chei potrivite, a deschis o portieră a autoturismului și a sustras din interiorul acestuia un radiocasetofon auto.
Celor doi li s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au fost predați Poliției Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 


Intră acum și în grupul de