Mureșean rănit grav, după ce s-a izbit cu mașina de borna kilometrică și s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Trei pasageri au ajuns la spital, unul fiind în stare gravă, după ce autoturismul  în care se aflau s-a izbit de borna kilometrică și s-a răsturnat. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 22.30, pe D.N. 17 în interiorul localității Prisaca Dornei, comuna Vama, L. Sorin, în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpulung-Moldovenesc, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2007, în timp ce conducea autoturismul marca Renault Clio, neînmatriculat, având montate plăcuțe cu nr. de circulație provizorii expirate din 21.11.a.c., nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind carosabilul, după care a intrat în coliziune cu borna kilometrică și s-a răsturnat pe terenul din apropierea șoselei.

G. Janco , în vârstă de 18 ani, din municipiul Tîrgu Mureș, județul Mureș pasager în mașină a fost grav rănit. Cu rîni mai ușoare s-au ales și ceilalți doi pasageri , T. Ion, în vârstă de 22 ani, din comuna Moldovița și B. Dumitru, în vârstă de 21 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Conducătorul auto nu purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de