„Hara te colindă la tine acasă”


Intră acum și în grupul de

Pentru că anul trecut formația „Hara” s-a bucurat de un mare succes în fața publicului sucevean, membrii acestei formații au fost invitați să participe și la această ediție. Luni, la ora 17:30, odată cu extragerea tombolei „Hara te colindă la tine acasă”, și după medalionul omagial dedicat poeților Dumitru Oniga și Vasile Pânzariu- la „Noaptea cea mai lungă” , imediat după momentul aprinderii lumânărilor în Piața Drapelelor (moment inițiat anul trecut sub genericul „Lumină pentru libertate”), va urma un concert în aer liber susținut de formația „Hara”, care va avea loc, începând cu ora 19:00, pe esplanada din fața Casei de Cultură.

Precizăm că „Noaptea cea mai lungă”, manifestarea culturală de confluență artistică organizată la Muzeul de Istorie în noaptea de 22 decembrie, noaptea care marchează solstițiul de iarnă, îi va avea în acest an în centrul atenției pe venerabilii supraviețuitori ai temnițelor comuniste, poeții Dumitru Oniga și Vasile Pânzariu.

Organizată sub egida Consiliului Județean de către Complexul Muzeal Bucovina, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, manifestarea, ajunsă la cea de-a VI-a ediție, a avut în fiecare an invitați de renume. 


Intră acum și în grupul de