Președintele Societății Române de Radiologie-Imagistică Medicală conf. dr. Bogdan Popa: SJU Suceava este deja un centru regional de radiologie intervențională. Sunteți recunoscuți. De aceea suntem aici


Intră acum și în grupul de

Președintele Societății Române de Radiologie-Imagistică Medicală, conf. dr. Bogdan Popa, a declarat, vineri, la deschiderea Conferinţei Naționale a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România că Spitalul Județean Suceava este deja centru regional de radiologie intervențională.

El a făcut această apreciere după ce managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a spus că dorește această acreditare pentru SJU Suceava pentru că are tot ceea ce ce presupune un astfel de centru.

„Spunea domnul manager că își dorește ca acest spital să devină un centru regional de radiologie intervențională. Sunteți un centru regional de radiologie intervențională. Aveți resursa umană, aveți resursa tehnică, sunteți recunoscuți, de aceea suntem aici. Trebuie doar să dezvoltați și să mențineți”, a spus Bogdan Popa.

El și-a exprimat încrederea că SJU Suceava va menține standardele în acest domeniu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de