Primarul Ion Lungu a înmânat președintelui României diploma și medalia aniversară a Sucevei: Astăzi trebuie să fim uniți, trebuie să dăm dovadă că suntem puternici, spre binele poporului român și al României


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a oferit, miercuri, în Cetatea de Scaun a Sucevei, președintelui României, Klaus Iohannis, diploma și medalia aniversară a Sucevei în condițiile în care atât orașul cât și Cetatea de Scaun au împlinit 630 de ani de atestare documentară.

Ion Lungu a spus lui Klaus Iohannis că este pentru a treia oară în vizită la Suceava în calitate de președinte al României, ceea ce înseamnă respectul pe care îl poartă pentru Suceava și pentru Bucovina.

„Acum o sută de ani, cu sacrificiul țăranilor la vremea respectivă, dar și cu niște oameni politici vizionari, destoinici, s-a realizat Marea Unire.Oamenii de atunci aveau viziune, aveau unitate. Nu aveau orgolii, le-au lăsat deoparte”, a spus primarul.

El a arătat că astăzi trebuie să fim mândri că trăim într-o țară suverană, într-o țară independentă, într-o țară modernă, integrată în UE și NATO.

„Astăzi trebuie să fim uniți, trebuie să dăm dovadă că suntem puternici, spre binele poporului român și al României”, a spus Ion Lungu. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de