Un sucevean a fost reținut și apoi plasat sub control judiciar după ce a agresat un polițist într-o sală de jocuri de noroc din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reținut, iar apoi plasat sub control judiciar după ce a agresat un polițist într-o sală de jocuri de noroc din cartierul Burdujeni.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Suceava, un bărbat de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru ultraj, uar apoi a fost plasat sub control judiciar.

Ancheta a stabilit că în data de 1 noiembrie,  în jurul orei 00:25, în timp ce se afla în incinta unei săli de pariuri sportive din Suceava, suspectul a adresat amenințări cu acte de violență la adresa unui agent de poliție și l-a lovit cu un pahar de sticlă în zona șoldului de la piciorul drept.

Anchetatorii arată că agentul de poliţie face parte din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni și se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Procurorii au pus în mişcare, în data de 2 noiembrie, acţiunea penală împotriva bărbatului şi au decis ca inculpatul să fie cercetat în continuare sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, în sarcina acestuia fiind stabilite mai multe obligaţii, printre care şi cele a nu depăşi limita teritorială a judeţului Suceava, de a nu se apropia de persoana vătămată şi de a nu comunica pe nicio cale cu aceasta, cu alte părţi şi cu martori din dosar.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de