Fotbal : Pulhac și Goian au fost reprimiți în lotul lui Dinamo


Intră acum și în grupul de

Fundașii dinamoviști Cristi Pulhac și Lucian Goian au fost rechemați la lotul echipei mai de către tehnicianul Mircea Rednic, pentru prima oară după scandalul “maneaua”. Ei vor fi prezenți luni la reunirea lotului și se pot considera fericiți pentru că au trecut de cel mai delicat episod prin care au trecut de când sunt la formația din Ștefan cel Mare.
Cu toate acestea, ei nu vor avea legătură cu primul 11 prea curând. Fundașul central Lucian Goian este dorit de FC Vaslui și este probabil să părăseasă echipa. Totuși, el va participa la primul stagiu de pregătire al echipei, în Antalya. Pulhac, în schimb, nu este încă pregătit fizic pentru primul stagiu de pregătire, nefiind refăcut după operația pe care a suferit-o la genunchi. El este posibil să înceapă pregătirile cu echipa spre începutul turului, anunță gsp.ro.

La auzul veștii, Pulhac a declarat: “În continuare muncesc 8 ore pe zi la sală. Recuperarea decurge perfect, nu mai am dureri. Peste maximum două săptămâni mă duc iar la un control amănunțit în Belgia, la doctorul Martens, și dânsul o să decidă dacă pot merge în cantonamentul din februarie. Fizic, mă simt pregătit, parcă aș fi nou-născut. A trecut ce-a fost mai rău, s-a șters cu buretele. Cu moralul stau binișor. Și chiar dacă sunt departe de gazon de aproape trei luni, n-am luat în greutate decât maximum două kilograme”.
Goian este, în schimb, mai reținut: “Eu sunt jucătorul lui Dinamo, aștept să văd ce-mi comunică oficialii clubului”. Cei doi au fost eliminați din lotul lui Dinamo după ce au fost înregistrați cântând manele pro-Steaua la petrecerea din apartamentul colegului lor, Gabriel Torje, de ziua acestuia. Ropotan și Torje au avut, și ei, probleme cu conducerea, dar și cu fanii dinamoviști după acest eveniment.
 


Intră acum și în grupul de