Doi răniți, în urma ciocnirii dintre un autocamion și o mașină


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident de circulație ce a avut loc duminică dimineață. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava, evenimentul s-a produs la ora 08:37, astfel că Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare și un modul SMURD la un accident rutier produs în municipiul Suceava, str. Traian Vuia, unde, în urma coliziunii dintre două autoturisme -un autocamion marca Mercedes-Benz și un autoturism marca Opel Vectra a rezultat vătămarea corporală a două persoane, A. M., în vârstă de 61 ani și M. M., în vârstă de 68 ani.

Echipa de intervenție a balizat zona, a acordat primul ajutor victimelor și le-a transportat la ambulanțe. De asemenea s-au luat măsuri de siguranță, respectiv deconectarea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de carburant.

Misiunea s-a încheiat la ora 09.14, iar cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean pentru investigații amănunțite de către modulul SMURD și o ambulanță.

 


Intră acum și în grupul de