Eminescu, sărbătorit de Ziua Caselor Corpului Didactic


Intră acum și în grupul de

În prezența reprezentanților IȘJ Suceava, Universității “Ștefan cel Mare”, a unor asociații sucevene, inspectori școlari și cadre didactice, la CCD Suceava a fost marcată joi, împlinirea a 159 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu” și Ziua Caselor Corpului Didactic. Bibliotecarul Daniela Argatu de la CCD Suceava a prezentat un istoric al instituției, urmat un medalion “Eminescu…159 de ani”, apoi au fost lansate volumul “Ion Creangă – joc și spectacol.

Teatru pentru școlari – vol. II”, aparținând prof. Gheorghe Solcan, și  numărul 5 al revistei CCS “Școala Bucovineană”, iar elevii de la Școala Nr. 11 Suceava au prezentat în final un moment artistic sub genericul “Dor de Eminescu”.

În holul instituției au fost vernisate mai multe expoziții ale unor elevi, dintre care menționăm cea de fotografie a elevului Iustin Buculei, clasa a IV-a la Școala “Al. I. Cuza” din Fălticeni,  intitulată “Împărăția apelor”,  “Lumea în culori”, a elevilor Constantin Bogdan Muntean, clasa a IV-a, și Andreea Alexandra Muntean, clasa a XII-a, ambii de la Colegiul de Artă Suceava.
 


Intră acum și în grupul de