Femeie spulberată de un camion pe o trecere pentru pietoni din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost spulberată, joi după amiaza, de un autocamion pe o trece de pietoni din cartierul Burdujeni, în zona Profi și a murit în ambulanță în timp ce era transportată spre UPU Suceava și se efectuau manevre de resuscitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, femeia a fost loviă de un autocamion pe str. Gheorghe Doja, în zona trecerii de pietoni de lângă Profi și a fost găsită în stop cardio-respirator de echipa de intervenție a Detașamentului Suceava formată dintr-o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Echipa de paramedici a efectuat manevre de resuscitare și apoi au transportat-o spre UPU Suceava continuând manevrele de resuscitare, dar femeia a murit în ambulanță la ora 15.47.

Din primele verificări ale polițiștior, femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii Gheorghe Doja pe trecerea de pietoni, dar urmează să se stabilească cu exactitate acest lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

El a menționat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.


Intră acum și în grupul de