Au intrat cu căruţa într-un camion


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite după ce căruţa în care se aflau a intrat într-un camion. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 15:50, pe DJ 208B în afara localităţii Udeşti, T. FLORENTIN de 31 ani localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo neînregistrat, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu o autoutilitară, ce tracta o remorcă, condusă în aceeaşi direcţie de P. MARIAN de 22 ani, din oraşul Salcea, şi care se afla în depăşirea atelajului hipo.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui T. GHEORGHE, de 55 ani (5-7 zile îngrijiri medicale), S. MARIETA de 47 ani, (6-8 zile îngrijiri medicale), ambii din comuna Udeşti şi S. LĂCRĂMIOARA de 28 ani din oraşul Salcea (2-3 zile îngrijiri medicale), toţi pasageri în atelajul hipo.

Atât conducătorul auto, cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul primului şi 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de-al doilea, după care ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de