Ion Lungu revendică proiectul șoselei de centură a Sucevei: Primul am fost eu. Traseul șoselei de centură l-am făcut eu, cu pasul. Din păcate, nu se întâmplă nimic acolo


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a revendicat, miercuri, proiectul șoselei de centură a Sucevei arătând că a fost primul care s-a ocupat de proiect și chiar a făcut „la pas” acest traseu, dar este îngrijorat că nu se întâmplă nimic.

„Primul am fost eu. Traseul șoselei de centură eu l-am făcut cu pasul la vremea respectivă și am toate documentele originale la mine în dulap”, a spus Lungu.

Primarul a menționat că de atunci a trecut mult timp și că apreciază implicarea președintelui Gheorghe Flutur căruia îi și mulțumește în același timp.

„Din păcate, lucrurile nu se întâmplă. Tot vorbim, dar nu se întâmplă nimic. Eu nici azi nu am văzut negru pe alb că sunt asigurate sursele de finanțare în bugetul din acest an pentru ruta ocolitoare la Suceava. Dacă iese domnul Stan și spune că sunt, eu nu le-am văzut. Nu am ajuns la anexa din buget ca să le văd”, a spus primarul Ion Lungu.

El crede că parlamentarii de Suceava, indiferent de partid, ar trebui să insiste mai mult pe ruta ocolitoare sau pe autostradă.

„Să clarificăm: Nu înseamnă că dacă suntem la un partid politic trebuie să apărăm partidul. Hai să apărăm județul în primul rând, oamenii care ne-au ales”, a transmis Lungu.

El a menționat că inițiativa lui Gheorghe Flutur de a merge cu lopata pe șantierul șoselei de centură a vrut să sensibilizeze.

„Am văzut că pe unii i-a iritat, alții au aplaudat. Dacă se va întâmpla de mai multe ori acest gest, al domnului Flutur, al altora, al societății civile, al transportatorilor, se sensibilizează autoritățile și eu îmi doresc să se termine cât mai repede această rută ocolitoare să ne putem ocupa de cealaltă”, a mai declarat Ion Lungu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de