Transportatorii se alătură protestului lansat de Ștefan Mandachi pentru data de 15 martie și consideră că acesta trebuie susținut și de Poliția Rutieră, de ONG-uri, patronate și cetățeni: Trebuie să dăm un semnal, pentru ca cei responsabili să își facă treaba. Ștefan Mandachi: Eu vreau să văd acum șantiere ale autostrăzilor


Intră acum și în grupul de

Președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) Augustin Hagiu, a anunțat, miercuri, că susține demersul omului de afaceri Ștefan Mandachi care ar urma să aibă loc în 15 martie și consideră că ar trebui să fie susținut și de societatea civilă, de Poliția Rutieră, de patronate și cetățeni.

Augustin Hagiu a declarat la Digi 24 că FORT se alătură lui Ștefan Mandachi în demersul lui „cu toate forțele”.

„E vorba de un mesaj pe care îl dăm tuturor celor responsabili, nu doar celor care se află vremelnic la guvernare, pe acest subiect. Este un mesaj care ar trebui să aibă susținerea ONG-urilor, patronatelor, a Poliției Rutiere, a cetățenilor, a tuturor celor care contribuie la curățarea spațiului de cadavre și vehicule avariate”, a spus Hagiu.

El a recunoscut că acest demers nu are ca obiectiv ca în termen de 48 de ore să fie finalizată autostrada care leagă Constanța de granița de Vest sau să apară autostradă de la București la Suceava.

„Trebuie să dăm un semnal, pentru ca cei responsabili să își facă treaba”, a spus Hagiu.

Președintele FORT a arătat că nu e vorba doar de o problemă sistemică sau neapărat de corupție, ci de incompetență.

Intervenind în direct prin telefon inițiatorul manifestului, Ștefan Mandachi, a spus că a constatat că demersul este susținut de fotbaliști, luptători, polițiști se alătură manifestului și speră să fie cât mai mulți cei care vor suspenda activitatea 15 minute în 15 martie de la ora 15:00.

Mandachi a precizat că rolul acestui manifest este deschiderea de șantiere pentru autostrazi.

„ Eu vreau să văd acum șantiere ale autostrăzilor”, a explicat Mandachi.


Intră acum și în grupul de