Ministrul Transporturilor a inspectat lucrările la șoseaua de centură a Sucevei și a primit asigurări că se vor finaliza în septembrie. În zona Zidului Morții se vor monta suplimentar stâlpi de iluminat pentru evitarea accidentelor


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inspectat, joi, lucrărire la șoseaua de centură a Sucevei și a primit asigurări din partea constructorului că se vor finaliza în septembrie.

Reprezentantul constructorului a spus că este o lucrare de amploare pentru că trebuie să fie realizate lucrări de consolidare ce presupun instalarea a 8000 de piloți forați și a arătat că au o instalație performantă care execută aceste lucrări.

Totodată, el a mai spus că după Sărbătorile Pascale va mai fi adusă încă o stație de producere a betoanelor astfel încât ritmul să fie mărit pentru a se respecta termenele din programul de execuție.

Ministrul a întrebat dacă vor respecta termenul de finalizare, fiind asigurat că în luna septembrie va fi finalizată lucrarea „după estimările noastre și condițiile pe care le cunoaștem în momentul de față”

În ceea ce privește Zidul Morții, ministrul Transporturilor a spus că soluția prevăzută este de iluminat nocturn.

Constructorul a menționat că se va suplimenta numărul de stâlpi pentru iluminatul fotovoltaic și că se speră că se vor elimina accidentele, totodată pe șoseaua de centură vor fi montați și 11 kilometri de parapete pentru creșterea siguranței circulației.

Răzvan Cuc a spus că urmează să mai vină să inspecteze acest șantier.(T.B.)


Intră acum și în grupul de