Accident spectaculos cu un pasager rănit grav, în oraşul Vicovu de Sus

Aflat sub influenţa alcoolului şi din cauza vitezei, un rădăuţean s-a izbit cu autoturismul în doi pomi de pe marginea drumului, a rupt un gard şi s-a răsturnat în curtea unui vicovean. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 00:30, pe DJ 209 G pe raza oraşului Vicovu de Sus, B. SERGIU, în vârstă de 18 ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea un autoturism cu volanul pe partea dreaptă, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile prin partea stângă a drumului, unde a intrat în coliziune cu doi pomi ornamentali, a distrus un gard şi s-a răsturnat în curtea unei locuinţe.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui U. VASILE, în vârstă de 21 ani, din localitate, pasager în autoturism, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto B. SERGIU, C. NICULIŢĂ şi M. VASILE, ultimii doi de 21 ani, localnici, pasageri în autoturism.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,40 mg/l, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...