S-a izbit atât de violent cu mașina, că a rupt un stâlp de beton


Intră acum și în grupul de

O tânără botoșăneancă a ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla ca pasageră s-a izbit atât de puternic într-un stâlp de beton, că acesta s-a rupt. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 19.30, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, D. FLORIN, în vârstă de 19 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton pentru susţinerea reţelei de iluminat public, pe care l-a rupt.

În urma accidentului, M. ANA, în vârstă de 18 ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani pasageră în autoturism a fost grav rănită, conducătorul auto alegându-se cu răni mai ușoare. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă din cadrul E-ON Suceava care a luat la cunoştinţă despre pagubele produse.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea evenimentului, la fața locului a ajuns o autospecială de descarcerare şi un modul SMURD a Detașamentului de Pompieri Suceava. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor s-a constatat că autoturismul marca VW Golf a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp, în urma coliziunii rezultând două victime. Echipajul de descarcerare a balizat zona şi a asigurat accesul rapid către victime. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor conducătorului auto, iar cealaltă victimă a fost preluată de către o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru investigaţii amănunţite. S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie, şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de