Doi ucraineni au trecut fraudulos granița ca să vadă cum este în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au reţinut doi cetăţeni ucraineni care, dorind să vadă cum este în ţara vecină, au trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România. Potrivit IPJF Suceava, joi, pe timpul executării misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov, a depistat şi reţinut în apropierea frontierei, doi tineri ce nu-şi justifica prezenţa în zona respectivă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni ucraineni, S. Toader, în vârstă de 23 de ani şi S. George, în vârstă de 20 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Tinerii ucraineni au declarat poliţiştilor de frontieră români, că au trecut ilegal frontiera, cu scopul de a vedea cum este localitatea Vicovu de Sus din ţara vecină.

Acestora le-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de