A fost reținut tânărul din Mereşti, care s-a răsturnat cu un autoturism neînmatriculat, fiind băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din satul Mereşti, autorul mai multor infracțiuni ce vizează regimul circulației rutiere, a fost reținut pentru 24 de ore, începând cu miercuri seara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

Anterior, NewsBucovina a relatat despre acest caz, în care tânărul de 22 de ani, fiind băut și fără permis de conducere, a provocat un accident la volanul unei mașini neînmatriculate. Această faptă i-a adus un dosar penal cu cinci capete de acuzare.

Astfel, în data de 3 iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat ordonanţa de efectuare în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore de organul de cercetare penală al poliţiei judiciare.

Rezultatele analizei toxicologice a probelor biologice au confirmat pe cele ale aparatului etilotest privind aflarea șoferului în stare de ebrietate.

În cauză urmează a fi dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale şi a fi propusă luarea  măsurilor preventive privative de libertate faţă de inculpat. 


Intră acum și în grupul de