Lucian Harșovschi, la început de an școlar, mesaj de respect pentru cadrele didactice: Fac mai mult decât să respecte o programă școlară. Au grijă de copiii noștri, îi incită la descoperiri și îi îndrumă în viață


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a transmis, luni, la debutul noului an școlar 2019-2020 un mesaj de respect pentru cadrele didactice.

Harșovschi a subliniat că prima zi de școală este o zi deosebită, cu multă lume care cumpără flori, cu aglomerație în stațiile de transport public, dar și în oraș, cu părinți agitați și copii emoționați.

El le-a transmis mul succes în noul an școlar elevilor, părinţilor, profesorilor și tuturor celor care se implică în procesul educațional.

„Dascălii sunt cei care au grijă de copiii noștri și care fac mai mult decât să respecte o programă școlară. Ei incită la descoperiri și îi îndrumă în viață”, a spus Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a participat la deschiderea anului școlar la unități de învățământ din municipiu în calitatea oficială, dar si ca părinte, cu emoție pentru că Tudor, băiatul său cel mare a început clasa I la Școala Filadelfia.


Intră acum și în grupul de