Lucările de reabilitare a străzilor Plăieșilor, Meseriașilor și Dimitrie Onciu s-au finalizat.Viceprimarul Lucian Harșovschi: Alți 439 de suceveni beneficiază direct de modernizare de la scara blocului VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că s-au încheiat lucrările de reabilitare a străzilor Plăieșilor, Meseriașilor și Dimitrie Onciu din zona centrală a municipiului.

El a prin această investiție alți 439 de suceveni beneficiază direct de programul administrației locale liberale de modernizare de la scara blocului.

Potrivit lui Lucian Harșovschi, cele 25 de scări de bloc din această zonă beneficiează de drumuri și parcări reabilitate.

Viceprimarul a subliniat că după finalalizarea marcajelor vor fi delimitate un număr de 179 de locuri de parcare în acest perimetru.

„Lucrările de modernizare de la scara blocului continuă și în celelalte zone ale municipiului. Toți sucevenii vor fi beneficiari ai programului de modernizare de la scara blocului și ne dorim ca aceasta să se realizeze cât mai repede și cât mai bine”,  a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de