Ion Lungu dă startul procedurii de realizare a parcărilor supraterane din Suceava și cere părerea sucevenilor referitor la proiectul parcării de lângă Primărie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că Primăria Municipiului Suceava a demarat procedura pentru realizarea parcărilor supraterane în Suceava.

Astfel, prima parcare va fi realizată lângă Primărie , însă varianta anunțată anterior, în spatele edificiului, nu poate fi realizată.

Lungu: Lansăm în dezbatere publică această variantă!

Inițial am dorit să facem această parcare în spatele primăriei însă, din păcate, suprafața este mică și nu corespunde cerințelor acestei investiții”, a declarat Lungu.

Prin urmare, a fost identificată o altă variantă (foto), iar în acest fel, această variantă a fost lansată în dezbatere publică.

În urma discuțiilor avute cu proiectantul, varianta cea mai eficientă este să o realizăm în parcarea din fața primăriei, cu extindere pe strada Universității până la stadion, cu circulație pe strada Universității prin parcarea supraterană,” adaugă primarul.

În acest fel s-ar putea face o parcare supraterană de 200 de locuri.

Imaginea prezentată este o simulare a viitoarei construcții.


Intră acum și în grupul de